Hirdetés

szivattyu.lap.hu / Szivattyúgyártók, -forgalmazók - vidék

Szivattyúgyártók, -forgalmazók - vidék

AFEC Merülőszivattyú

Csőkút szivattyúk, búvármotorok

AL-KO márkájú szivattyúk forgalmazása 3 év garanciával. Nagyfokú terhelhetőség, jó ár/érték arány. A webáruházban különböző teljesítményű búvár és szennyvízszivattyú, házi vízmű, öntözőszivattyú kapható. A rendelés leadható telefonon, és interneten is. Folyamatosan frissülő árukészlet, rövid szállítási határidő.

Felszíni-, ásottkút-, ciszterna- és csőbúvárszivattyúk (H= 5-200 m, Q=1-200 m3) forgalmazása, telepítése. Motorhajtó frekvenciaváltók szerelése.

Vízkezelő berendezések, szivattyúk értékesítése, telepítése, szervizelése, GRUNDFOS® márkaszerviz

Cégünk főtevékenysége szivattyúk és egyéb villamos berendezések javítása, szervizelése.

Perisztaltikus szivattyú forgalmazása Folyadékok, sűrű és viszkózus anyagok szivattyúzása.

Ipari szivattyú-és tömítéstechnika

Czuczor Elektrik Kft. | Villanymotor és szivattyú javítás, értékesítés, szervíz

Webáruházunk a nap 24 órájában elérhető a www.mestercentrum.hu címen. Kerti szivattyúk, házi vízellátók, merülő- és szennyvízszivattyúk óriási választékával várjuk vásárlóinkat! Igyekszünk minden igényt kielégíteni és megfelelő szakmai tanácsokkal segíteni az érdeklődőket is. Minden általunk forgalmazott termékre van garancia és megfelelő szervízháttérrel rendelkezik. Alkatrészek rendelhetőek.

Flygt szivattyúk forgalmazása, szervizelése. Hawle márkakereskedő. Grudfos, Wilo, ABS szivattyúk javítása.

Szivattyú, villanymotor javítás tekercselése, forgalmazása.

Talajvíz kármentesítő, olajlefölöző és mintavevő szivattyúk

Szivattyú és elzáró szerelvények gyártása

Grundfos márkakereskedés és márkaszervíz

A Grizzly kertigép centrumban több fajta elektromos Grizzly gyártmányú szivattyúból és házi vízműből választhat. A Grizzly kertigép centrum a Green Fields Kft - Grizzly gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója - saját online webáruháza. Cégünk 9 éve van jelen a magyar piacon, webáruházunk 2009 szeptembere óta működik.

Sera membránszivattyúk, pneumatikus membránszivattyúk, centrifugálszivattyúk, CAT magas nyomású mosószivattyúk

Grundfos szivattyú márkakereskedés és szervíz. Az alábbi feladatok elvégzésében állunk ügyfeleink rendelkezésére: Beszállított szivattyúk javítása, garancia idején belül és az után is, Helyszíni javítások megrendelésre, Szivattyúk és szivattyú rendszerek telepítése, beüzemelése, Energia hatékonysági vizsgálat, szivattyú audit elvégzése. Alkatrész értékesítés, Szivattyú bérlés, csereszivattyú

A HidroSet Kft. managementje több évtizedes tapasztalattal rendelkezik különféle energetikai gépek tervezésében, gyártásában, telepítésében, javításában. Széleskörű alvállalkozói háttér biztosítja a feladatok komplex megoldását. Termékeik: Benzin-, dízel- és gázmotoros áramfejlesztő aggregátok, generátorok, szivattyúk, vízturbinák, vezérlések, átkapcsoló szekrények.

A Hírös Mester Kft. az a Cég aki nem ismer lehetetlent a szivattyúkkal kapcsolatban. Mind forgalmazása, mind szervizelése, és minden ehhez kapcsolódó munkálatokat átfogóan végeznek. A piacon található összes szivattyút forgalmazzák, és kizárólagos forgalmazói pár márkának szivattyú és motorvédelem téren egyaránt. És ugyanígy javítanak minden szivattyút, garanciával.

Reflex, Wilo, Oventrop, Bianchi, Henco, Buderus, Vogel & Noot

Cégünk foglalkozik víz, szennyvíz és egyéb szivattyúk javításával, felújításával, új szivattyúk, méretezésével, beszállításával. Vállaljuk átemelők építészeti, gépészeti, és elektromos irányítástechnikai kivitelezését, felújítását. Egyéb tevékenységek: PP házi átemelők gyártása, PP közterületi szennyvízátemelők gyártása, telepítése, kiemelőszerkezetek gyártása.

F űtési keringető szivattyúkés HMV cirkulációs szivattyúk ipari és háztartási méretekben

Pedrollo központi márkaszervize JNSz megyében

Grundfos szivattyúk forgalmazása Debrecenben és vonzáskörzetében

Kapcsolja be a profikat! A KARCHER cég, amely világszerte első a magasnyomású tisztítás területén, villámgyorsan tiszta eredményről gondoskodik a háztartásban is rendkívül kényelmes porszívóival, erőteljes gőztisztítóival, időtakarékos vasalóállomásaival és még sok mással. Bízza magát a nappaliban, a fürdőszobában és a konyhában is az eredeti gépek tisztítóerejére.

esővízgyűjtés.hu ... modern víztechnológiák

adagolószivatyúk

szivattyú gyártó/forgalmazó/szervíz

Búvárszivattyút vagy hozzá való kelléket szeretne vásárolni? Oldalunk segítségével böngészhet a megvásárolandó gépek listájából, és kiválaszthatja az Önnek leginkább szimpatikus terméket. Ha szeretne egyszerűen, és nagy választékból rendelni, akkor nálunk tökéletes helyen jár! Keresőnk segítségével könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket, ráadásul kedvező áron!

szennyvízszivattyúk

ipari nagyteljesítményű szivattyúk

Cégünk a szivattyú forgalmazás mellett szivattyú javítással, használt, felújított szivattyúk értékesítésével, valamint alkatrész beszerzéssel foglalkozik. Emellett házi vízművek kivitelezésével, karbantartásával, villanymotorok tekercselésével, javításával foglalkozunk. KSB szakszerviz és márkakereskedő, valamint az ITT-FlyGT szerődött partnere vagyunk.

Leo (Kínai) import jet, centrifugál, periférikus és búvárszivattyúk teljes kínálatával várjuk leendő és meglévő vásárlóinkat a kedvence.hu internetes áruházunkban! Megbízhatóság és üzembiztos működés jellemző ezekre a szivattyúkra az elmúlt évek tapasztalatai alapján. Kedvező szállítási feltételek és pénztárcekímélő árak! A szivattyúkra 12 hónap garacia vonatkozik, alkatrész ellátottság biztosítot

A 25 éves Villforgó Bt. az ország egész területére kiterjedő kereskedői hálózat, ipari végfelhasználók fontos beszállítójává vált. Közel 800 kereskedelmi egységet látunk el árukészlettel. Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segítjük partnereinket abban, hogy a számukra legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

Sok éve állunk már vásárlóink szolgálatában. Jó minőségű termékeket forgalmazunk, amit mi sem bizonyít jobban, mint maguk a termékek, melyek mögött olyan nevek állnak, mint a Bosch, Makita, Honda. Ezen termékekkel is szinte minden igényt ki tudunk szolgálni, hiszen sokféle típusban és árfekvésben vannak termékeink, legyen szó ipari vagy otthoni felhasználásról.

Meghatározás:

Az oldalon külön dobozban találhatók a szivattyúgyártók és -forgalmazók, a kompresszoros cégek, valamint a vákuumszivattyús vállalkozások. A kiegészítő információk is sok érdekességet tartogatnak a szakmai érdeklődők számára.

Az oldalon külön dobozban találhatók a szivattyúgyártók és -forgalmazók, a kompresszoros cégek, valamint a vákuumszivattyús vállalkozások. A kiegészítő információk is sok érdekességet tartogatnak a szakmai érdeklődők számára.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szivattyúgyártók, -forgalmazók - vidék
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés